Science&Coffee es consolida amb la segona jornada

La Xarxa de Referència en Química Teòrica Computacional (XRQTC), la Xarxa de Referència en Biotecnologia (XRB)  i la patronal catalana de les empreses del sector biotecnològic CataloniaBio van organitzar el passat 25 d’abril la Segona Jornada “Science&Coffe” a les instal·lacions de la Fundació Bosch i Gimpera.


Alguns grups de recerca de la XRQTC i de la XRB  han tornat a mostrar les seves tecnologies dins del camp de l’oncologia i “drug delivery”, als associats de CataloniaBio, com a llavor de futures col·laboracions en projectes d’R+D+i, i dins de l’objectiu de promocionar activament la transferència de tecnologia des de la recerca pública a la societat i les empreses interessades. 


La bona acollida ha quedat palesa amb la intervenció i posterior networking dels següents ponents: Dr. Vicente Marchan (XRB), Dra. Núria Verdaguer (XRB), Dra. Marta Cascante (XRB), Dr. Jean-Didier Maréchal (XRQTC), Dr. Jaime Rubio (XRQTC), Dr. Francesc Mitjans (LEITAT), Dra. Núria Reig (SOM BIOTECH), Dra. Delia Zafra (IRB), Dra. Anna Serra (Intelligent Pharma), Dr. Francesc Roca (Clúster Biotecnològic París).