Jornada FEM XARXA!

La Fundació Bosch i Gimpera (FBG) organitza el proper 18 d’octubre la jornada Fem Xarxa! a través de la qual es pretén informar del paper que juguen el Centre de Innovació i Tecnologies avançades de la UB (CITA-UB) i les xarxes de referència tecnològiques de la Generalitat de Catalunya en la creació de projectes col•laboratius en xarxa.
Actualment, molt dels projectes demandats per les administracions públiques en tecnologies innovadores no estan coberts per empreses nacionals i han de ser importats. Amb Fem Xarxa!, l’FBG té com a objectiu prioritari promoure a les empreses i investigadors en cobrir aquestes necessitats a través de nous projectes col•laboratius en xarxa i poder així millorar la competitivitat empresarial del nostre país.
En aquesta jornada es donarà a conèixer el paper del CITA-UB i de tres xarxes de referència tecnològiques de la  Generalitat de Catalunya – tecnologia dels aliments XaRTA, biotecnologia XRB i química teòrica i computacional XRQTC – per promoure aquests projectes. Es farà una presentació d’aquestes quatres xarxes al servei de les empreses, que anira a càrrec dels seus respectius directors: Joan Roca, Viçent Sanchos, Francesc Illas i Anicet R. Blanch.
Fem Xarxa! compta també amb la presència del director d’Infonomia, Alfons Cornella, que parlarà sobre les tendències de futur en la innovació. També estan convidats Miquel Vilaplana, secretari general de Catalonia Bio; Xavier Castillo, director del AMETIC; i Joan M. Garrido, del departament de Mercats Innovadors Globals del CDTI, que explicaran quin és el paper de les universitats i les xarxes de referència en la compra pública de tecnologia (CPTI) dins el sector Bio, el sector TIC i el programa Innodemanda. 
Dia: 18 d’octubre de 2011
Hora: 09:00h – 14:00h.
Lloc: Auditori. Parc Científic de Barcelona, Torre D. Baldiri Reixac, 4-8
Inscripció i Programa: www.fbg.ub.edu/femxarxa