El Prof. Feliu Maseras rep el premi 2008 Chem Soc Rev Lecture Award

La segona edició del premi Chem Soc Rev Lecture Award va recaure en el  Prof. Feliu Maseras, Responsable de Grup a l’CIQ i membre de la XRQTC, de mans de la Prof. Odile Eisenstein, membre del Comitè Assessor, durant la celebració del 8th WATOC meeting en Sydney (Austràlia), que va tenir lloc del 14 al 19 de setembre passats, amb l’assistència d’aproximadament 850 participants.

El Prof. Maseras va participar en la sessió Use of computations in organometallic chemistry, organitzada per la Prof. Eisentein, qui va actuar a més com vicepresidenta del congrés. La seva conferència guardonada titulada The complex mechanism of cross-coupling reactions va proporcionar una perspectiva general de la seva investigació en reaccions de cross-coupling y com els mètodes computacionals es poden utilitzar per a comprendre els seus diferents variants Suzuki- Miyaura, Hartwig, etc.

El propòsit d’aquest premi es reconèixer la contribució innovadora individual a l’avanç en el coneixement d’àrees clau de les ciències químiques.