New Trends Of Computational Chemistry in Industry


Organitzadors

4a Escola d'Estiu XRQTC

 

L'Escola d'estiu en Química Teòrica i Computacional està dirigida per Pere Alemany i Cahner, professor titular de la Facultat de Química de la Universitat de Barcelona, al Departament de Química Física.

La Xarxa de Referència en Química Teòrica i Computacional (XRQTC) organitza aquest esdeveniment. Està formada per 20 Grups de Recerca Reconeguts per la Generalitat de Catalunya que treballen en aquesta disciplina a diferents institucions catalanes, en particular Universitats ( UB,  UAB, UPC, URV, UdL i UdG), Instituts del Consell Superior d'Investigacions  Científiques (CSIC; ICMAB i IQAC) i a un Institut de la Generalitat de Catalunya (ICIQ).
La XRQTC va ser creada i està totalment subvencionada per la Generalitat de Catalunya des del 2006 amb l'objectiu de consolidar i ampliar el coneixement i la pràctica de la química teòrica i computacional a Catalunya.
Més de 200 investigadors en colaboració apliquen la seva excel·lència per tal de:
  • Coordinar nous projectes amb la comunitat científica internacional
  • Promocionar la investigació multi-disciplinar
  • Aplicar avançats mètodes teòrics i computacionals per a solucionar problemes reals (en col·laboració amb la indústria) i assistir en la creació de tecnologies avançades.
Per a obtenir més informació, visita la pàgina web:
  http://www.xrqtc.cat
Per a contactar amb els organitzadors envia un mail a:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la