New Trends Of Computational Chemistry in Industry


Lloc

4a Escola d'Estiu XRQTC

Les classes dels mòduls A i B tindran lloc a l’aula 304 de la Facultat de Química de la Universitat de Barcelona i el mòdul C tindrà lloc a l'aula d'informàtica de les Facultats de Ciències i Biociències de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’adreça de la Facultat de Química de la Universitat de Barcelona és:
Martí i Franqués, 1-11
08028 Barcelona
L’edifici és a la cruïlla amb l’avinguda Diagonal, que pot ser més fàcil de localitzar.
Diagonal, 645
08028 Barcelona

(Mapa de Carrer)

 

La Universitat Autònoma de Barcelona té el seu campus central a Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), situat a 20 km de Barcelona, entre Sabadell i Sant Cugat del Vallès. El mapa següent permet localitzar tots els edificis que composen el campus de la UAB.  Plànol de la UAB.

 

Com arribar a la Facultat de Química de la Universitat de Barcelona?

En Tren Anar fins a l'estació de tren “Barcelona Sants”  (parada de metro “Sants Estació”), on es pot fer el transbord a la línea 3 del metro (línea verda). Cal agafar el metro direcció "Zona Universitària" i baixar a la parada "Palau Reial". (veure map).

En Metro
Cal agafar el metro direcció "Zona Universitària" i baixar a la parada "Palau Reial" (veure mapa).

En Bus
Els busos 7, 33, 60, 67, 68, 74 i 75 paren a prop del campus. Més informació: www.tmb.net.

En Tram                                                                                                                                                                                                   
Línies T1, T2 i T3 passen per l'area del campus. Més informació: Tram website.

 

Com arribar a la Universitat Autònoma de Barcelona?

En Tren
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC)

Línia Barcelona/Sabadell (S2), estació Universitat Autònoma. Les estacions des de Barcelona són: Catalunya, Provença, Gràcia, Muntaner i Sarrià; i al Vallès cal afegir-hi Sant Cugat, Sant Quirze i Sabadell com a ciutats destacades. Aquesta línia comunica Sant Cugat amb la línia S1 (Terrassa i Rubí). S’aturen a  la UAB tots els trens amb direcció Sabadell, UAB o Barcelona de la línia S2. La durada del trajecte des de Barcelona és de trenta minuts. Hi ha trens cada deu minuts aproximadament. Es poden consultar els horaris al telèfon 93 205 15 15 o al web dels FGC .
RENFE (Red Nacional de Ferrocarriles Españoles)
Línia C7 estació Cerdanyola Universitat. Des de Barcelona -estacions de Sants, Plaça Catalunya, Arc del Triomf i Sant Andreu Arenal- fins a Cerdanyola-Universitat. La duració del trajecte des de Barcelona és d’uns trenta minuts, amb una freqüència de pas de trenta minuts. En els viatges en grups de més de 10 persones els adults tenen un descompte del 40%. Es poden consultar els horaris al telèfon 93 490 02 02 o al web de RENFE.
Servei gratuït d’autobusos
Des de l'estació a la Universitat hi ha un servei gratuït d'autobusos que comunica l'estació amb els diferents edificis del campus.

Amb autobus
L'empresa SARBUS ofereix un servei de Barcelona (Fabra i Puig) a la UAB cada 30 minuts. La durada del trajecte oscil•la entre vint i trenta minuts.
Més informació trucant al telèfon 93 580 67 00 o consultant el web de SARBUS.

 

Allotjament

L'organització de l'escola no ha acordat cap allotjament especial, però hi ha diferents hotels i residències d'estudiants prop de la Facultat.

Més informació relativa a les opcions d'allotjament serà enviada a participants acceptats.

 

Informació de Barcelona

Barcelona turisme